Gelové pero Zebra Sarasa Milk 0.5 - výběr barev
Kód: ZEB_JJ15-MKG ZEB_JJ15-MKBG ZEB_JJ15-MKBL ZEB_JJ15-MKPU ZEB_JJ15-MKR ZEB_JJ15-MKP ZEB_JJ15-MKOR ZEB_JJ15-MKW Zvolte variantuSouvisející produkty
Detailní popis produktu
Zebra Sarasa Milk 0.5 – Pero na bílý i černý papír
Gelové pero Zebra Sarasa si zamilujete s prvním dotykem a čárkou na papíru. Ptáte se proč? Gelovka Sarasa s lehkostí plynule klouže po papíru a má krásně syté a živé odstíny. Odstíny Milk navíc můžete použít také na černý a barevný papír i fotografie.
Pohodlí na prvním místěErgonomický tvar s pogumovaným úchopem vám dopřeje pohodlné psaní, a to i při dlouhém používání, doma, v práci i ve škole. Praktický klip s pružinou umožňuje snadné uchycení pera na blok, diář nebo kapsu, takže je vždy po ruce. Díky pružině se vám klip nezlomí a vydrží.
|
Hladce s lehkostíDíky jemnému hrotu o šířce 0,5 mm je každé slovo psané Sarasou krásně čisté a plynulé. Inkoust na bázi pigmentu je nejen sytý, ale také voděodolný a odolný proti rozmazání – ideální pro psaní i kreslení. A co víc? Řadu Milk můžete použít i na tmavý papír! Neprůhledný inkoust je vhodný také pro popsání lesklých fotografií. |
Proč si Sarasu pořídit?
Spolehlivý inkoust
Voděodolný inkoust rychle zasychá a je uzpůsobený i pro tmavý a barevný papír.
Odolný hrot
Kvalitní kónický hrot odolá i častým pádům. Vyzkoušeno a testováno v Yuppi skladu. ✔️
Pružinový klip
Klip který vydrží. Budete ho milovat, protože se nezlomí ani častým používáním.
Parametry gelového pera Zebra Sarasa 0.5
Materiál | Plast |
---|---|
Délka | 14,1 cm |
Průměr úchopu | 1,03 cm |
Hmotnost | 11 g |
Velikost hrotu | 0,5 mm |
Barva náplně | Výběr barev |
Druh (složení) inkoustu | Na pigmentové bázi, na vodní bázi |
Voděodolný inkoust | Ano |
Vlastnosti inkoustu | Bez kyselin, archivní kvalita, odolná proti vyblednutí, světlostálá |
Kompatibilní náplň | Zebra RJF5 - k dostání zde, nevyrábí se v odstínech Milk |
Země původu | Japonsko |
Klip | Ano - pružinový |
Balení | 1 ks - barva podle výběru |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.